Mainasons projecta el vídeo “Canta i balla amb la Nia, la Mel i en Ton” dins el marc de la campanya SOS Alhambra de La Garriga
La projecció tindrà lloc el proper diumenge dia 20 d’octubre a les 11h del matí al Cinema Alhambra de La Garriga. Per només 3€, tots els nens i nenes que ho vulguin podran veure el vídeo Mainasons en pantalla gran per primera vegada. També hi haurà xocolatada!
A més de passar una bona estona, tots els assistents estaran col·laborant amb la campanya SOS Alhambra per salvar l’emblamàtica sala de cinema de La Garriga. El Cineclub de la Garriga promou aquesta iniciativa amb la finalitat d’evitar el tancament de la sala. El cinema necessita recaptar fons per renovar les seves instal·lacions i adequar-les a les noves normatives, així com adquirir nou material per ser més competitiu.
Mainasons és un projecte infantil impulsat des de La Garriga que consisteix en un conte+cd+dvd de cançons populars catalanes versionades amb música moderna i que també ofereix actuacions en directe. El grup ja ha venut més de 1.000 còpies del Pack Mainasons i ha superat les 500.000 visualitzacions de vídeo al seu canal de Youtube.
Mainasons a l'Alhambra
Projecció del vídeo Mainasons al Cinema Alhambra
Facebook
Google+
Twitter
YouTube0
Instagram