Mainasons estrena Nadales

El grup Mainasons, dedicat a recuperar cançons infantils populars catalanes i presentar-les en un format innovador, estrena aquest desembre tres cançons de Nadal: el Caga Tió, el Trineu i els Reis d’Orient. Seguint la línia del seu primer DVD “Canta i balla amb la Nia, la Mel i el Ton”, les noves Nadales es presenten en format musical, audiovisual i d’espectacle en directe.

 

Arrasant a Youtube

Passats 2 anys del seu naixement, Mainasons s’ha consolidat com un dels principals recursos d’entreteniment entre la mainada catalana a la popular xarxa de vídeos Youtube. El seu canal acumula més de 4 milions de visualitzacions de vídeo i compta amb més de 5 mil subscriptors, superant així la xifra del famós canal Super3.

El grup té a la venda el seu primer pack físic que inclou un conte, un disc i un dvd amb deu cançons, que es pot trobar a diverses botigues i també a la seva web. Mainasons a més, ofereix en la seva botiga online l’oportunitat de descarregar la versió digital de les cançons i el vídeo.

 

Actuant per Catalunya

Davant les continuades peticions per part de moltes famílies catalanes desitjoses que els seus fills i filles puguin gaudir dels Mainasons en directe, el grup treballa de valent per moure el seu espectacle arreu del territori. Es tracta d’una actuació de la Nia, la Mel i el Ton cantant i ballant acompanyats de la seva banda de set músics. L’espectacle busca l’entreteniment de la mainada i alhora vol promoure la música en directe i de qualitat entre els més petits. Durant aquest mes de desembre els Mainasons visiten Olot, Barcelona i Santpedor.

Nadales 2014
Etiquetat a:        
Facebook
Google+
Twitter
YouTube0
Instagram