Avui hem iniciat una campanya a Verkami, la plataforma de crowdfunding per a projectes creatius.

Consisteix en una web on creadors independents publiquen els seus projectes amb l’objectiu d’aconseguir finançament per materialitzar les idees. Nosaltres ens hem afegit a aquesta iniciativa per tal de poder produir les primeres 1.000 còpies de Mainasons. El funcionament és el següent:

Hem publicat la pàgina del projecte Mainasons, canta i balla amb la Nia, la Mel i en Ton. La pàgina inclou una explicació detallada de la idea, un vídeo de presentació i 3 cançons que ja es poden escoltar en primícia! Demanem un mínim de 2.800€ i tenim 40 dies per aconseguir-los. Si no arribem a la xifra, ens quedem a 0.

Per a aquelles persones que vulguin col·laborar amb nosaltres, proposem vuit tipus d’aportacions-recompenses. Les aportacions van des dels 5€ fins als 300€. I les recompenses són des de sortir als crèdits del dvd fins a fer un concert de Mainasons particular. Feu-hi un cop d’ull!

Animem a totes les persones amb sensibilitat artística i emprenedora a convertir-se en mecenes. Cliqueu el següent enllaç i veureu que és molt fàcil!

 

 

Moltes gràcies!

Mainasons a Verkami
Facebook
Google+
Twitter
YouTube0
Instagram