Tenim ganes de veure com els nens i nenes canten i ballen amb el disc i el vídeo de Mainasons!

Tenim ganes de regalar el nou pòster Mainasons per penjar a l’habitació i més coses!

Per això, avui comença el…

I Concurs de Vídeos Maina

 

Com funciona?

1. Graveu la vostra mainada mentre canta i balla tot escoltant el disc o mirant el vídeo. Ho podeu gravar amb el mòbil (recordeu que cal utilitzar-lo en horitzontal) i com a màxim pot durar 30 segons.

2. Envieu-nos l’arxiu de vídeo a mainasons@mainasons.com indicant el nom, l’edat i la població del protagonista.

3. Nosaltres publicarem el vídeo al nostre Facebook perquè la gent el pugui veure, compartir i votar.

4. El vídeo que aconsegueixi més “m’agrada” a la pàgina de Facebook de Mainasons, serà el guanyador!

 

Premis!

Els 5 primers del rànquing de “m’agrada” al Facebook, obtindran premis:

  • El guanyador s’endurà un Pack Mainasons amb el conte, el cd i el dvd + una samarreta mainasons + el nou pòster mainasons + la pel·lícula en digital HD!
  • El 2n i el 3r s’enduran el nou pòster mainasons + la pel·lícula en digital HD!
  • El 4t i el 5è obtindran el nou pòster mainasons!

 

Teniu temps des d’avui fins el dia de Sant Jordi! (Dimarts 23 d’abril de 2013). SORT!

 

[learn_more caption=”La participació en el concurs significa l’acceptació d’aquestes bases”]

Dates de participació

El concurs comença el dia 23 de març de 2013 i durarà fins el dia 23 d’abril de 2013.

Requisits i mecànica

Per participar en el concurs cal gravar un vídeo no superior als 30segons de durada d’un o més nen/a cantant i ballant mentre escolta les cançons i mira el vídeo de Mainasons. Després s’ha d’enviar l’arxiu de vídeo a l’adreça mainasons@mainasons.com indicant el nom, l’edat i la població del protagonista/es del vídeo. A mesura que els vagi rebent, Mainasons anirà publicant els vídeos al seu mur de Facebook (www.facebook.com/mainasons). L’objectiu serà aconseguir el màxim número de “m’agrada”. Un cop finalitzat el període de participació, s’establirà un rànquing dels vídeos en funció del número de “m’agrada” obtinguts.

Condicions dels continguts enviats

Els vídeos adjunts enviats pels participants hauran de complir amb la legislació vigent i en cap cas s’acceptaran continguts contraris amb les normes de conducta i estil i amb els bons costums i l’ordre públic. En concret i a títol enunciatiu, causes de no acceptació de documents són les següents:

1. Res del contingut que es publiqui pot suposar una difamació o calúmnia per a cap persona, empresa, o associació.

2. No s’acceptaran documents que incitin a la violència de cap tipus, que vulnerin la legislació vigent o que incitin a vulnerar-la.

3. Els documents enviats no podran vulnerar cap dret fonamental de les persones que hi participin, i en concret no s’acceptaran continguts que vulnerin el dret a la intimitat de les persones, que difamin o que hagin estat fets amb clara intenció manipuladora de la realitat.

4. No s’acceptaran documents que atemptin contra grups o col·lectius.

5. Amb caràcter general, per poder fer ús d’aquests serveis els menors d’edat hauran d’obtenir el permís dels seus pares, tutors o representants legals que seran responsables de tots els actes realitzats pels menors a càrrec seu.

6. En el cas que al vídeo enviat hi apareguin imatges i informació de tercers, el participant haurà d’haver demanat el consentiment per a l’enviament dels mateixos, i en el cas que siguin menors d’edat, el consentiment per als seus representants legals.

7. No s’acceptaran continguts o documents fets amb clara intenció publicitària de cap marca, producte o associació.

Normes de participació

Només es publicarà per internet el vídeo, el nom i la població del participant. En cap cas no es comunicarà el correu electrònic facilitat. Una vegada publicada a internet, la informació podrà ser consultada per qualsevol persona que participi o no en aquesta acció. Per tant, el participant és responsable de la informació que publica i dóna el consentiment a Mainasons per a aquesta difusió pública. En el cas que al vídeo enviat hi apareguin menors d’edat, només podran ser enviats pels seus pares, tutors o representants legals. L’incompliment d’aquestes normes per part del concursant en comportarà l’exclusió.

Premis

El guanyador serà l’autor aquell vídeo que obtingui més “m’agrada” a Facebook i s’endurà un Pack Mainasons (conte+cd+dvd) i una samarreta. A més, els que quedin en 1r, 2n i 3r lloc guanyaran la pel·lícula en digital de Mainasons, canta i balla amb la Nia, la Mel i en Ton. I del 1r al 5è guanyaran el nou pòster! L’equip de Mainasons es posarà en contacte amb cadascun dels guanyadors a través del correu electrònic des del qual s’envia el vídeo en el moment de participar al concurs. La comunicació dels premiats es farà el dia 7 de maig de 2013. El nom de les persones guanyadores es publicarà a la web www.mainasons.com i a la pàgina de facebook www.facebook.com/mainasons.

Tractament de les dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades personals rebudes dels usuaris d’aquesta web i participants al concurs s’inclouran en una base de dades informatitzada titularitat d’Alícia Torra, amb nom de fitxer MAINASONS i codi d’inscripció 2123260135 al Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat única i exclusiva de poder atendre la seva petició. Així mateix, l’usuari disposa en tot moment dels drets d’informació, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir mitjançant correu electrònic a l’adreça mainasons@mainasons.com. [/learn_more]

 

I Concurs de Vídeos Maina
Facebook
Google+
Twitter
YouTube0
Instagram